Duurzaamheid

Bij Multidop produceren we op een milieubewuste manier en gaan we voluit voor duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en hernieuwbare energie. We werken samen met pioniers uit de recyclage industrie en verfijnen voortdurend onze grondstof-mix voor het optimale duurzame resultaat, waarbij we de afvalberg helpen omzetten in nieuwe producten. Bovendien bieden meer dan 850 zonnepanelen bijna 50% van de energie die we nodig hebben voor onze dagelijkse activiteiten. Met onze sociale mindset maken we de cirkel rond.  We zijn trotse partner van een aantal scholen en beschermde werkplaatsen, waar gemotiveerde teams fantastisch werk leveren om al uw producten te assembleren en te verpakken.

Klaar om zelf een milieu bewust product op de markt te brengen? Neem dan snel contact met ons op.

De cijfers

850+ Zonnepanelen

De volledige oppervlakte van het Multidop dak is bedekt met zonnepanelen. Deze produceren meer dan 50% van de totale energie die we nodig hebben om onze machines 24 op 7 te laten draaien.

70% Gerecycleerd materiaal

Meer dan twee derde van de producten die we maken zijn geproduceerd met 100% gerecycleerd materiaal. Op deze manier upcyclen we uw oud huishoudafval tot nieuwe gebruiksvoorwerpen.

Geen afval

Niet één korreltje gaat verloren. Al ons productie afval wordt opnieuw gemaald en gebruikt.

Partnerships

We believe being true sustainability is achieved when looking at both the ecological and social environment. Which is why we’re proud to partner closely with sheltered workshops and recycling leaders.