Over ons

Het bedrijf

Sinds haar oprichting in 1991 is Multidop een belangrijke speler in de Europese spuitgiet industrie. Multidop Plastics is een producent en leverancier van halffabrikaten voor een breed scala van industrieën: automotive, meubilair, bouw, pharma, medische apparaten en elektronische productie. Met naadloze kwaliteit, snelheid en flexibiliteit als belangrijkste troeven telt Multidop meer dan 150 tevreden klanten, waaronder namen als Betafence, Eandis, Veritas AG en Willy Naessens. Multidop Plastics voldoet aan de ISO 9001-normen en staat voor duurzaamheid.

Het team

Machines blijven maar machines. Het zijn de mensen die aan het hart en het succes van Multidop liggen. Hun harde werk, toewijding en glimlach zijn de drijvende kracht achter het bedrijf. Kom je je producten zelf ophalen? Spring dan gerust eens binnen om ons team te ontmoeten!

Op zoek naar een coworking space?

Bij Multidop geloven we dat een inspirerende omgeving de creativiteit, sfeer en ‘employee happiness’ stimuleert. Ons hoofdkwartier ligt in Meerhout, België, omgeven door groen.

We zijn super trots op onze prachtige kantoren die volledig bemeubeld en ingericht werden door Bulo. En we hebben nog wat plaats over! Heb je een stimulerende plek nodig om na te denken, te brainstormen of te vergaderen? We ontvangen je heel graag.