Voor starters

Ben je een student en denk je erover om een ​​innovatief product te lanceren? Of een ervaren ondernemer die specifieke vragen heeft rond het ontwikkelen van een nieuwe applicatie? Wij begrijpen als geen ander dat u veel vragen hebt die u 's nachts wakker houden. Ons team van experts staat klaar om te luisteren en advies te geven over materiaaltoleranties, sterkte- en milieuoverwegingen en de stappen en economische aspecten van het productieproces. Wilt u weten hoe uw product eruit zou kunnen zien? Wij kunnen u helpen bij het ontwikkelen van een 3D-geprint prototype. Aarzel niet om contact op te nemen.

Waarom we starters ondersteunen

Ondernemerschap

Bij Multidop zijn we allen ondernemers en intrapreneurs in hart en nieren. Daarom zijn we vastberaden om mensen met dezelfde drive en passie te stimuleren. Elk bedrijf, groot of klein, start als een idee - een idee dat uiteindelijk de wereld kan veranderen.

Innovatie

Stilstaan is achteruit gaan. We hebben maar één leven en één planeet. We moeten onszelf en de wereld rondom ons continu heruitvinden en verbeteren. Daarom ligt het ontwerp van innovatieve producten ons nauw aan het hart en zijn we meer dan bereid om te luisteren naar jouw idee.

Waarom starters voor ons kiezen

“Als jonge starter heb je vaak een fantastisch idee maar weinig product kennis, geen zicht op de productiekosten, het laten maken van een mal enz. Multidop heeft ons hierbij ongelooflijk op weg geholpen, waardoor onze uitvinding nu verkrijgbaar is in heel de Benelux.”

Steffie Kempen Oprichtster van Dekabed